Laserbehandling

Laser – välbeprövat & smärtfritt

Medicinsk laserbehandling är en väldokumenterad och effektiv metod för att behandla flesta muskel- och ledproblem. Behandlingsformen är smärtfri och har inga biverkningar. Lasern accelererar läkningsprocessen och påverkar immunförsvaret positivt vilket gör att inflammationer och infektioner kan bekämpas.

Man känner till att laserbehandling påverkar

Immunförsvaret lokalt , blodcirkulationen , antiinflammatorisk, smärttillstånd

Man kan behandla följande

Smärta, reumatism, idrotts- och belastningsskador, frakturer, svullnader, ödem och utgjutningar, tinnitus, tendiniter-seninflammationer, migrän-huvudvärk, ischias, ryggskott och ländryggsproblem , m.m.

Från musarm till tinnitus

Laserns användningsområde är stort. Problem som kan behandlas är bl.a. musarm, tennisarmbåge, golfarm, ödem och utgjutningar, idrotts- och belastningsskador, whiplash, herpes, tinnitus, bältros, reumatism, seninflamationer (tendiniter), rygg- och nackproblem och bensår.

Märkbar effekt

Behandling med medicinsk laser ger ofta snabbt en märkbar effekt. En del patienter kan dock får mer ont ca ett dygn efter behandlingen. Det är helt normalt och visar att patienten svarar bra på på behandlingen. Vanligtvis behövs mellan ett och fem behandlingstillfällen. Ibland kan det behövas mer, bland annat beroende på vilken typ av problem som ska behandlas. Laserbehandling är också effektivt tillsammans med andra terapier.

Human & Hundmottagning

Energigatan 9
434 37 Kungsbacka

info@helsaohelhet.se
0300-164 10

Stängda dagar 2023/2024

  • 29/3 -24
  • 1/4 -24
  • 1/5 -24
  • 9-10/5 -24
  • 6-7/6 -24
  • Midsommarafton

Öppettider

Måndag: 08-12, 13-19
Tisdag-Fredag: 08-12, 13-17

Lunchstängt: 12-13